Pogradeci (Kaza e Starovës) në luftë për liri, ruajtjen e pavarësisë dhe demokraci

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Pogradeci (Kaza e Starovës) në luftë për liri, ruajtjen e pavarësisë dhe demokraci libër me autor Servet Lamçe. Botuar në Tiranë nga "Marin Barleti", në vitin 1994. Faqet e librit 104.