Politika e Brëndëshme

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Politik e brendshëm ose vendase ka te bej me shqyrtimin dhe rregullimin e punëve mbrenda vendit dhe shqyrtimin procedurav qe kërkojnë zgjidhje te shpejt.