Politika të stabilitetit monetar dhe financiar- leksione nga kriza : konferenca e 8-të kombëtare e Bankës së Shqipërisë : Tiranë, 17 shtator 2009

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Politika të stabilitetit monetar dhe financiar- leksione nga kriza : konferenca e 8-të kombëtare e Bankës së Shqipërisë : Tiranë, 17 shtator 2009 libër me autorë kolektivë nga Banka e Shqipërisë. Botuar në Tiranë nga Banka e Shqipërisë, në vitin 2009. Faqe 168.