Portal:Ferizaji/Artikulli i muajit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Luboteni1.JPG

Maja e Lubotenit është maje e maleve të Sharrit, ndodhet në pjesën perëndimore të Kaçanikut dhe është 2450 metra i lartë.

Luboteni dhe shatijet pitoreske të Sharrit ofrojnë mundësi të mëdha për zhvillimin e turizmit malor (atij veror e dimëror).>>>

Arkiva

Vendosur më:--Dan 22 Mars 2009 09:12 (CEST)

 
Parapamja e vitrinës
Luboteni1.JPG
Maja e Lubotenit është maje e maleve të Sharrit, ndodhet në pjesën perëndimore të Kaçanikut dhe është 2450 metra i lartë.

Luboteni dhe shatijet pitoreske të Sharrit ofrojnë mundësi të mëdha për zhvillimin e turizmit malor (atij veror e dimëror).>>>