Portal:Përmbajtja/Portalet

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Përmbajtja:  Vështrim · Temat · Përmbajtja Perfekte · Portalet · Fjalorët · Kategoritë · A–Z Indeks

Shkurtim: WP:P

Portalet janë faqe që mirëmbahen nga Wikipedianët, të cilat fillimisht shërbejne si faqe hyrëse në Enciklopedi. Ato bëjnë prezantimin përmbledhës të artikujve kryesorë të një lloji temash që i përkasin një fushe specifike. Faqet e portaleve aktualizohen rregullisht nga mirëmbajtësit e tyre, të cilët i janë kushtëzuar një projekti të veçantë. Sigurisht që portalet kërkojnë një angazhim të vazhdueshem nga ana e të interesuarve apo redaktuesve me njohuri të thella në fushat përkatëse, pa ndihmën e të cilëve këto portale nuk mund të zhvillohen më tej. Në rast se juve ju tërheq ndonjë portal aktual ose dhe i ri, lajmërohuni si redaktues në listën e portaleve të mëposhtme. Në këtë liste janë nënrenditur të gjitha portalet aktuale të krijuara deri tani, për informacione më të hollësishme shihni dhe këtu.

P countries.png
Mount-Yamnuska2-Szmurlo.jpg

Evropa: Andorra · Belgjika

Shqipëria: Berat · Durrës · Elbasan · Fier · Gjirokastra · Kolonja · Korça Kukësi · Lezha · Shkodra · Tirana · Vlora

Kosovë: Bujanoci · Dibra · Ferizaji · Gjakova · Gjilan · Kumanova · Medvegja · Mitrovica · Peja · Prishtina · Prizreni

Sanxhaku:Sanxhaku · Pazari i Ri · RozhajaLista e përmbajtjes

Lista
Vështrim · Përmbajtja Perfekte · Temat · Diciplinat akademike · Fjalorët · Portalet · Kategoritë
Shtetet · Njerëzit · Afatet kohore (shekujt · dekadat) · 2022 · Ngjarje (sot ) · Ngjarje aktuale · Vdekje në këtë vit