Portal:Portali i Komunitetit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search


Mirë se vini në Portalin e Komunitetit!


Këtu gjenden faqet më me rëndësi dhe të rejat më të fundit në Wikipedia.

Faqe me rëndësi

Të rejat më të fundit

  • Në një arë o në një lëndinë... - Wikipedia shqip ka tashmë zgjatimin SandboxLink të aktivizuar dhe plotësisht të përshtatur. Shikoni në krye të faqes, pranë emrit tuaj të përdoruesit. Livadhisje të mbarë!
  • Shkunde votën! - Sadsadas konkurron për të marrë privilegjet e administratorit. Merr pjesë në votim.
  • Ooo, milet! - Wikipedia shqip ka tashmë portalin e saj dedikuar komunitetit. Shiko te Portal:Portali i Komunitetit.
  • Kape një vegël e futju punës! - Veglat në Wikipedia shqip janë përmirësuar. Aktivizoji te Parapëlqimet.
  • Shih ore, erdhi boti! - Internet Archive Bot pritet të nisë punë së shpejti në komunitet. Bashkoju diskutimit te Wikipedia:Botët/Kërkesë për miratim/InternetArchiveBot.
  • Na zbardhe faqen mor bir! - Punime te Faqja kryesore dhe faqet e tjera me rëndësi te shiriti anësor. Fillon procesi i standardizimit.
  • Ta kesh gjithmonë me vete! - Ndryshohet shiriti i përhershëm anësor. Shtohen faqe me rendësi.
  • Vlerësime për të tërë! - Wikipedia shqip ka tashmë një sistem të plotë vlerësimesh. Shiko Wikipedia:Vlerësimet.
  • Kategori, jo shaka! - Lexoni faqen e re ndihmëse dedikuar procesit të kategorizimit: Ndihmë:Kategoria.
  • Ndihmë! Ndihmë! - Lexoni faqen e re ndihmëse dedikuar procesit të referimit: Ndihmë:Referimi.


Mirëmbajtja

Wikiprojekte


Për pyetje dhe përgjigje shko te Pyetje e Përgjigje.

Puna e mbarë!