Portal:ShBA/Biografi e zgjedhur

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Jimmy Donal "Jimbo" Wales (është lindur më 7 gusht 1966Huntsville, Alabama,) është themelues dhe president i fondacionit Wikimedia, organizatë jo fitimprurese e cila përkujdeset për Wikipedinë dhe disa projekte tjera.

Wales gjithëashtu është htemelues i Wikia, e cila juridikisht nuk është e lidhur me Wikimedinë, në kuadër të sëcilës është themeluar projekti Wikicities.