Portal:Teatro

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
redakto 
Portali Teatro
Mirë se na kini-vini në portalin
T E A T R I
Kjo faqe shërbenë si ndihmë për kërkimin dhe krijimin e artikujve mbi dhe për
Teatrin në Wikipedia.
redakto 
Artikulli i muajit
redakto 
Fotografia e muajit

Festivali që nuk shitet për 1 euro.
redakto 
A e dini se
redakto 
Teatro Temat

Teatri, skena dhe pas skena e quajtur "Back up". Intepretimi i përmbajtjeve para masave të gjëra të shikuesve, shtyll e teatrit modern "interaktiv".

redakto 
Burime interneti
redakto 
Këndi yt
redakto 
Portala të ngjashëm
redakto 
Teatro Lajme
Teatri i Tetovës [1]
Teatri Kombëtar i Kosovës - Prishtinë [2]
redakto 
Biografi e zgjedhur

Luan Daka lindi më 17 mars 1951. Është aktor dhe regjisor i mirënjohur i cili ka kontribuar në krijimin dhe zhvillimin e Artit Dramatik në Kosovë. Ai është angazhuar shumë si aktor dhe autor në shfaqje të ndryshme Teatrale dhe Kinematografike në viset shqiptare dhe ish jugosllave. Luan Daka ka mbaruar studimet e larta për aktor në Shkollën e Lartë Pedagogjike në Prishtinë, më vonë mbaroi studimet në degën e regjisë së Filmit dhe Televizionit në ( Akademinë e Filmit në Moskë - Rusi ) në vitin 1978 ...

redakto 
Citate
redakto 
Teatro Lista
redakto 
Kategori
redakto 
WikiProjekte
redakto 
Artikuj që duhet përmirësuar

Fresko kujtesën e serverit