Potenciale dhe politika për zhvillimin bujqësor të zonës së Korçës : monografi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Potenciale dhe politika për zhvillimin bujqësor të zonës së Korçës : monografi libër me autor Arben Kambo dhe Myslym Osmani (rec. shkenc.) Botuar në Tiranë nga "Morava", në vitin 2012. Faqe 208.