Probleme të përqëndrimit dhe specializimit të bujqësisë : sipas përvojës së rrethit të Korçës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Probleme të përqëndrimit dhe specializimit të bujqësisë : sipas përvojës së rrethit të Korçës libër me autor Yllson Manoku dhe redaktor V Hoxha. Botuar në Tiranë nga Shtëpia e Propagandës Bujqësore, në vitin 1985. Faqe 165.