Përdoruesi:Kujtim Baraliu

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Prof. Kujtim Baraliu)
Jump to navigation Jump to search
Commons-emblem-hand.svg

Vini re!

Jeni duke shfletuar fletët e enciklopedisëlirë, Wikipedia. Nëse keni ndërmend të kontriboni për të krijuar një enciklopedi popullore shqiptare në Internet, atëherë ju lutem kontriboni ashtu si i ka hije një shqiptari të arsimuar. Do t'ju ndihmoj me gjithë dëshirë nëse më lejoni. Që të mund t'ju ndihmoj, nevojitet që së paku të keni parasysh rregulloren tonë.

Shih dhe këtë:


Te lutem vetm pak me ngadal sepse e bene punen kot. Ke parasysh qe ky pojekt nuk ka per qellim qe tekstet te jene ashtu kllot tekste arsimore/mesimore te drejteperdrejta, por tekste shpjeguese enciklopedike d.m.th edukative ne kuptim tjeter.

Per tekste mesimore qe ne jeten e perditeshme i quajm libra ju lutem shikoni projektin e librave -->b:Faqja Kryesore <-- .--Hipi Zhdripi 30 korrik 2007 20:11 (UTC)