Programet e mbrojtjes kombëtare shqiptare të Kosovës prej Lidhjes së Prizrenit deri te Kuvendi i Kaçanikut

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Programet e mbrojtjes kombëtare shqiptare të Kosovës prej Lidhjes së Prizrenit deri te Kuvendi i Kaçanikut libër me autor Fehmi Pushkolli dhe Izber Hoti (red.). Botuar në Prishtinë nga "Zëri i rinisë", në vitin 1991. Faqet e librit 212.