Jump to content

Radio Dukagjini

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Ky artikull flet për radio stacionin. Për televizionin shihni Radio Televizioni Dukagjini.

Radio Dukagjini është një radio stacion kosovar i themeluar më 16 shtator 1999, që shërben rajonin e Kosovës përmes frekuencave kombëtare.

Radio stacioni u themelua më 16 shtator 1999, duke filluar me 17 orë program nga ora 08:00 në mëngjes deri në orën 01:00 në mesnatë. Tani ka 19 orë program muzikoro-fojor 06.00 deri në orën 01 eventualisht 02

Frekuenca e parë e emetimit si radio lokale – 106.3 Frekuencat si radio nacionale: 105.1 / 99.7 / 94.5 dhe 92.7

Lloji i programeve

[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

50% Program Muzikorë 15% Programe informative, kontaktuese, laljme si dhe kyçjet në BBC, DW dhe FREE EUROPE 25% Programe zbavitëse dhe show programe dhe 10% Program komercial

Programi i Radio Dukagjinit është i organizuar në këto sektore Redaksia e programeve informative Redaksia e programeve zbavitëse Redaksia e programeve muzikore Teknika Redaksia e marketingut dhe administrata