Jump to content

Radio televizioni i Maqedonisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Logoja e MRT-s

Radio Televizioni Maqedonas (maqedonisht: Македонска радио-телевизија, romanizuar Makedonska radio-televizija МРТ), pas vitit 2019 Radio-Televizioni Nacional (maqedonisht: Национална Радиотелевизија / Nacionalna Radiotelevizija), eshte kriuar ne vj 1944 (dhe 1956) ne Shkup. Lajme ditor, filma, cartana, seks etj.