Raport mbi studimet e mia linguistike në Shqipëri nga mesi i majit deri në fund të gushtit 1916

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Raport mbi studimet e mia linguistike në Shqipëri nga mesi i majit deri në fund të gushtit 1916 libër me autor Maximilian Lambertz dhe Shpëtim Sala (përkth.), Ramiz Lushaj (red.). Botuar në Shkodër nga Botime françeskane, në vitin 2011. Faqe 48.