Reporteri.net

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gazeta Online “Reporteri” është portal i lajmeve nga vendi dhe bota. Qëllim kryesor ka informimin e drejtë, të paanshëm dhe të shpejtë. Reporteri.net, në pronësi të “R Media L.L.C.”, ka startuar në mars të vitit 2019 dhe është themeluar nga gazetarët Bekim Kabashi, Mentor Gjergjaj dhe Shkumbin B. Kajtazi.