Rhythm of Time

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Rhythm of Time
Rhythm of Time kopertina
Studio album nga Jordan Rudess
Lëshuar më 31 gusht 2004
Inçizuar më 2004
Zhanri Progressive rock
Zgjatja 59:33
Label Magna Carta
Kronologjia e Jordan Rudess
Christmas Sky
(2002)
Rhythm of Time
(2004)
Prime Cuts
(2006)

Rhythm of Time është albumi i tetë i Jordan Rudess, i inçizuar në vitin 2004 dhe i lëshuar më 31 gusht 2004.

Në mënyrë që ta krijonte albumin para se të shkonte në turne me Dream Theater në vitin 2004, Rudess jetoi në izolim të plotë për 14 ditë. Pa telefon, e-mail, apo ndonjë kontakt tjetër, Rudess bisedoi vetëm me familjen dhe asistentin e tij personal.

Printimi fillestarë i albumit (verzioni i Shteteve të Bashkuara) përfshiu një seksion bonus për CD-ROM. Ky seksion përfshiu disa këngë ku Rudess këndon disa pjesë të cilat Kip Winger më vonë do t'i këndojë, si dhe videon "The Making of The Rhythm Of Time".

Këngët[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Të gjitha këngët janë të kompozuara nga Jordan Rudess.

  1. "Time Crunch" – 6:30
  2. "Screaming Head" – 7:22
  3. "Insects Among Us" – 9:36
  4. "Beyond Tomorrow" – 9:59
  5. "Bar Hopping With Mr. Picky" – 4:39
  6. "What Four" – 6:53
  7. "Ra" – 7:56
  8. "Tear Before The Rain" – 6:36

Anëtarët pjesëmarrës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]