Rrugëtimet dhe labirintet e Kosovës dhe të shqiptarëve : pavarësia e Kosovës-fakt i ligjshëm që nuk mund të zhbëhet

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Rrugëtimet dhe labirintet e Kosovës dhe të shqiptarëve : pavarësia e Kosovës-fakt i ligjshëm që nuk mund të zhbëhet : ndihmesë për dëshmitë për Kosovën para Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë. Libër me autor Esat Stavileci. Botuar në Gjakovë nga Forumi për Iniciativë Demokratike, në vitin 2009. Faqe 800.