Rudolph Pariser

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Rudolph Pariser lindi më 8 dhjetor të vitit 1923 në Harbin, Kinë. Është një kimist amerikan, i kimisë fizikale si dhe Polimerkismist.