Sarah Blaffer Hrdy

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Sarah Hrdy është antropologe dhe primatologe amerikane, e cila ka bërë shumë kontribute në psikologjinë evolucionare dhe sociolbiologji. Ajo është zgjedhur si një nga 21 "Leaders in Animal Behavior".