Sektorët dhe aktiviteti social ekonomik

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Sektorët dhe aktiviteti social ekonomik i Republikës së Shqipërisë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sistemi ekonomik dhe financiar[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

O Bebuuuuu

Agrokultura[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Rrjeti social humanitar[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Procesi i zgjerimit dhe i Marrëveshjes së Stabilizimit Asocimit me Bashkimin Evropian[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Ambienti dhe ekologjia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sistemi kombëtar audioviziv dhe masmedia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Bilanci financiar publik (PBB/GDP)[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Tregtia globale import-export[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sistemi antitrust dhe konkurenca[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Zhvillimi i mbrojtjes së konsumatorit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Kultura kombëtare[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sistemi i të drejtave të njeriut[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Energjia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sistemi i drejtësisë, lirisë dhe siguria kombëtare[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sistemi ekonomik i sipërmarrjes industriale[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sistemi i edukimit, formimit profesional, rinia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sistemi i tregut të brendshëm[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Punësimi dhe politika sociale[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Peshkimi dhe çështjet detare[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Politika e jashtme dhe siguria kombëtare[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Politika rajonale[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Regjimi fiskal[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Marrëdhëniet me jashtë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Kërkimi i aplikuar shkencor dhe pronësia industriale[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Sistemi shëndetësor shtetëror e publik[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Siguria e produkteve ushqimore[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shoqëria e informacionit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Stadi i zhvillimit kombëtar[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Transporti dhe infrastruktura llogjistike[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shiko dhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]