Seminari ndërkombëtar për gjuhën, letersinë dhe kulturën shqiptare : materialet e seminarit XXVII ndërkombëtar për gjuhën, letërsinë dhe kulturën shqiptare : Prishtinë, 18-29 gusht 2008

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Seminari ndërkombëtar për gjuhën, letersinë dhe kulturën shqiptare : materialet e seminarit XXVII ndërkombëtar për gjuhën, letërsinë dhe kulturën shqiptare : Prishtinë, 18-29 gusht 2008 libër me autorët kolektivë nga Universiteti i Tiranës. Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë dhe Universiteti i Prishtinës. Fakulteti i Filologjisë. Botuar në Prishtinë, në vitin 2008. Faqet e librit 584.