Jump to content

Servet Libohova

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë


Servet Libohova ishte kryetar i Bashkisë së Tiranës[1] prej vitit 1915 deri në vitin 1916. Ai u emërua në këtë detyrë nga Qeveria e Durrësit e drejtuar nga Esat pashë Toptani.

  1. ^ Valter Gjoni. "42 kryetarët e Tiranës. Album fotografik dhe biografik", Tiranë, Shkurt 2016.