Shëtitje turistike nëpër fshatrat e Tiranës : Lugina e Kërrabës, njësia administrative Bërzhitë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shëtitje turistike nëpër fshatrat e Tiranës : Lugina e Kërrabës, njësia administrative Bërzhitë libër me autor Skënder Farka dhe Mimoza Myderizi (red.). Botuar në Tiranë nga "Ilar", në vitin 2017. Faqe 266.