Sh.B. ASR

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shtëpia botuese "ASR" është regjistruar më vitin 1995 pranë regjistrave gjygjësore të Republikës së Maqedonisë. Shtëpia botuese "ASR" kryesisht meret me botimin, shtypin dhe shitjen e literaturës Islame.

Botimet[redakto | redakto tekstin burimor]

Themeluesi i Sh.B. dhe Mexhlisit Asr ka shkruajtur dhe përkthyer një numër të madh librash të dijetrve të mëdhenj islam, siç është Shaykh Seid Ramadan Al Bouti.

Lidhje të jashtme[redakto | redakto tekstin burimor]