Shaban Karruli

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Shaban Karruli.jpg

Shaban Karruli është diplomuar në 1960 si inxhinier ndërtimi dhe ka punuar gjatë gjithë jetës së tij me ndërtimin dhe bonifikimin e zonave të ndryshme të vendit. Një periudhe kohe ai ka qenë përgjegjës i sektorit të rezervuareve të Shijakut dhe më pas disa vite ka punuar si kryeinxhinier në Ndërmarrjen e Bonifikimit në Durrës.