Shenjat krahëse të Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Forcat e Armatosura të Republikës së Shqipërisë si simole njohëse kanë shenjat krahëse.

Dukja Emri
Albanian army badge.svg
Shenja krahëse kombëtare
Albanian General Staff Insignia.svg
Shenja krahëse e Shtabit të Përgjithshëm
Albanian Land Forces insignia.svg
Shenja krahëse e Forcave Tokësore
Albanian Air Forces insignia.svg
Shenja krahëse e Forcave Ajrore
Albanian Naval Forces insignia.svg
Shenja krahëse e Forcave Detare
Albanian tradoc insignia.svg
Shenja krahëse e Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes
Albanian Logistics Brigade insignia.svg
Shenja krahëse e Brigadës Logjistike
Albanian Regional Support Brigade insignia.svg
Shenja krahëse e Brigadës së Mbështetjes Rajonale
Albanian special forces insignia.svg
Shenja krahëse e Forcave Speciale
Albanian commando insignia.svg
Shenja krahëse e Batalionit Komando
Albanian Military Hospital insignia.svg
Shenja krahëse e Spitalit Ushtarak
Albanian Military Police insignia.svg
Shenja krahëse e Policisë Ushtarake