Jump to content

Shkenca hapësinore

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Shkenca e hapësirës përfshin të gjitha disiplinat shkencore të cilat merren me hulumtimin e hapësirës, që studiojnë fenomenet natyrore dhe trupat fizikë që ndodhen në hapësirën e jashtme, siç është mjekësia hapësinore dhe astrobiologjia.