Shkolla dhe arsimi shqip ndër viset shqiptare në Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi, përballë shovinizmit serb, maqedon e malazez : (1945-1994)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shkolla dhe arsimi shqip ndër viset shqiptare në Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi, përballë shovinizmit serb, maqedon e malazez : (1945-1994) broshurë me autor Xhevat Hasani. Botuar në Vjenë, në vitin 1995. Faqe 40.