Shqipëria dhe bijtë e saj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Shqipëria dhe bijtë e saj broshurë me autor Gaqo Pecani. Botuar në Korçë nga Shtypshkronja "Dhori Koti", në vitin 1937. Faqe 32.