ShqipTV

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko

ShqipTV është një ndër projektet për të lëshuar IPTV shërbimin në të gjithë botën (fillimisht në SHBA, Kanada, Australi dhe Zelandën e Re). Fillimisht 16 kanale transmetohen drejtpërdrejt nga të gjitha trojet shqiptare (duke përfshirë Kosovën, Maqedoninë dhe Malin e Zi). E tërë infrastruktura është ndërtuar duke përdorur vetëm internetin për të transmetuar kanalet tek klientët. Me të njejtën teknologji, ShqipTV transmeton radio stacione dhe video on-demand.