Shtatorja e Ismail Qemalit në Vlorë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

shtatorja e Ismail Qemalit në Vlorë është përuruar me rastin e 100-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.

shtatorja e bronxtë, një investim i Bashkisë Vlorë, është e lartë shtatë metra e 20 centimetra, nga të cilat tre metra bazamenti dhe katër metra e 20 centimetra skulptura, ndërsa peshon 3 ton. Vepër e skulptorëve Zeqir Alizoti dhe Pëllumb Halili.