Sid Wilson

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Sidney George Wilson (i lindur 15 mars 1977) i njohur edhe si Ratboy,#0(ose 0) është një DJ Amerikan, dhe anëtari më i ri i grupit Slipknot.