Sinqeriteti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Sinqeriteti është baza e çdo njeriu të mirë. Shumë njerëz gënjejnë kohë pas kohe për t’iu shmangur situatave të vështira dhe për t’i fshehur ndjenjat apo qëllimet. Sidoqoftë, gënjeshtrat kanë çmimin e tyre, përderisa e vërteta është e paçmueshme.Pra ne jemi te sinqert disa here