Sistemi tatimor në Shqipëri : shek. XV-vitet - 12 shek. XXI : monografi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Sistemi tatimor në Shqipëri : shek. XV-vitet - 12 shek. XXI : monografi libër me autor Adriatik Mateli dhe Alqi Naqellari (rec.), Fatmir Kazazi (rec.), Kujtim Mateli (red.). Botuar në Tiranë nga "Male", në vitin 2016. Faqet e librit 680.