Skeda:Egypt.Giza.Sphinx.01.jpg

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Egypt.Giza.Sphinx.01.jpg((përmasa 640 × 480 px, madhësia skedës: 154 KB, lloji MIME: image/jpeg))

Commons-logo.svg Kjo skedë është prej Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projekte të tjera. Përshkrimi në këtë skedë në këtë faqe nuk është treguar më poshtë. Shko tek faqja përshkruese në Commons Shko tek faqja përshkruese në Commons

Përmbledhje

Përshkrimi

Great Sphinx of Giza and Khafre’s Pyramid, Giza Plateau, Cairo.

العربية: هرم خفرع وأبو الهول في الجيزة
English: The Pyramid of Khafre and the Great Sphinx of Giza on the Giza Plateau, Cairo, Egypt..
Deutsch: Die Große Sphinx von Gizeh vor der Chephren-Pyramide, der mittleren der Pyramiden von Gizeh am westlichen Rand des Niltals.
Data
Burimi Photo taken by en:User:Hajor, 13.12.2002, originally uploaded to en.wikipedia.
Autori en:User:Hajor
Leja
(Ripërdor këtë skedë)

Released under cc.by.sa and/or GFDL.

w:sq:Creative Commons

atributim ndarë njësoj

Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution-Share Alike 1.0 Generic.
Ju jeni i/e lirë:
  • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
  • to remix – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
  • atributim – Ju duhet të atribuoni punën në mënyrën e përcaktuar nga autori ose licensëdhënësit (por jo në çdo mënyrë që sugjeron që ata të miratojnë ju ose përdorimin tuaj të punës)
  • ndarë njësoj – If you alter, transform, or build upon this work, you must distribute the resulting work under the same license as the original.

GNU head Ju jepet leja për ta kopjuar, shpërndarë dhe/ose ndryshuar këtë dokument sipas kushteve të Licencës GNU për Dokumentim të Lirë, versioni 1.2 ose çdo version të mëpasshëm të publikuar nga Fondacioni Free Software; pa Seksione të Pandryshueshme, pa Tekste Kapakësh të Përparmë, dhe pa Tekste Kapakësh të Pasmë, të dhëna. Një kopje e kësaj license është përfshirë në seksionin e titulluar GNU Free Documentation License.
w:sq:Creative Commons
atributim ndarë njësoj
Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Ju jeni i/e lirë:
  • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
  • to remix – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
  • atributim – Ju duhet të atribuoni punën në mënyrën e përcaktuar nga autori ose licensëdhënësit (por jo në çdo mënyrë që sugjeron që ata të miratojnë ju ose përdorimin tuaj të punës)
  • ndarë njësoj – Nëse ndryshoni, transformoni ose ndërtoni mbi këtë punë, ju mund të rishpërndani punën që rezulton vetëm nën të njëjtën licensë ose nën një licensë të ngjashme me të.
Kjo etiketë licencimi u shtua te kjo skedë si pjesë e përditësimit të lincecimit. GDFL.
Versione tjera
Image:Sphinx und Chephren-Pyramide.jpg
Camera location29° 58′ 30,6″ N, 31° 08′ 17,1″ E  Heading=281.25° Kartographer map based on OpenStreetMap.View this and other nearby images on: OpenStreetMap - Google Earthinfo
Picture of the day This image was selected as picture of the day on Wikimedia Commons for . It was captioned as follows:
English: The Great Sphinx of Giza, with the Pyramid of Khafre in the background.

Historiku skedës

Shtypni mbi një datë/kohë për ta parë skedën siç ishte atëherë.

Data/KohaThumbnailPërmasatPërdoruesiKoment
e tanishme30 dhjetor 2011 13:45Thumbnail për versionin duke filluar nga 30 dhjetor 2011 13:45640 × 480 (154 KB)Citypeekcurves
18 dhjetor 2004 01:00Thumbnail për versionin duke filluar nga 18 dhjetor 2004 01:00640 × 480 (53 KB)JonikGiza Sphinx; from en-wiki; GFDL

Përdorimi global i skedës

Wiki-t e tjerë në vijim e përdorin këtë skedë:

Shikoni më shumë përdorim global të kësaj skede.