Skeda:Egypte louvre 231 visage.jpg

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dokument origjinal((përmasa 1.249 × 1.299 px, madhësia skedës: 540 KB, lloji MIME: image/jpeg))

Commons-logo.svg Kjo skedë është prej Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projekte të tjera. Përshkrimi në këtë skedë në këtë faqe nuk është treguar më poshtë. Shko tek faqja përshkruese në Commons Shko tek faqja përshkruese në Commons

Përmbledhje

Object

Head of Amenemhat III-E 10938  wikidata:Q57778171 
Artist
Unknown
Head of Amenemhat III-E 10938
Object type statuette
Depicted people Amenemhat III
Data 1843 - 1798 BC
date QS:P,-1500-00-00T00:00:00Z/6,P1319,-1843-00-00T00:00:00Z/9,P1326,-1798-00-00T00:00:00Z/9
Medium limestone
medium QS:P186,Q23757
Dimensions Height: 7,5 cm; Width: 7,3 cm; Thickness: 7,9 cm
dimensions QS:P2048,+7.50U174728;P2049,+7.30U174728;P2610,+7.90U174728
institution QS:P195,Q19675
Current location
Accession number
References Musée du Louvre, Atlas database: entry 14242
Authority control

Photograph

Fotograf
Burimi E bërë vet
Leja
(Ripërdor këtë skedë)
GNU head Ju jepet leja për ta kopjuar, shpërndarë dhe/ose ndryshuar këtë dokument sipas kushteve të Licencës GNU për Dokumentim të Lirë, versioni 1.2 ose çdo version të mëpasshëm të publikuar nga Fondacioni Free Software; pa Seksione të Pandryshueshme, pa Tekste Kapakësh të Përparmë, dhe pa Tekste Kapakësh të Pasmë, të dhëna. Një kopje e kësaj license është përfshirë në seksionin e titulluar GNU Free Documentation License.
w:sq:Creative Commons
atributim ndarë njësoj
Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Ju jeni i/e lirë:
  • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
  • to remix – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
  • atributim – Ju duhet të atribuoni punën në mënyrën e përcaktuar nga autori ose licensëdhënësit (por jo në çdo mënyrë që sugjeron që ata të miratojnë ju ose përdorimin tuaj të punës)
  • ndarë njësoj – Nëse ndryshoni, transformoni ose ndërtoni mbi këtë punë, ju mund të rishpërndani punën që rezulton vetëm nën të njëjtën licensë ose nën një licensë të ngjashme me të.
Kjo etiketë licencimi u shtua te kjo skedë si pjesë e përditësimit të lincecimit. GDFL.
w:sq:Creative Commons

atributim ndarë njësoj

Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic.
Ju jeni i/e lirë:
  • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
  • to remix – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
  • atributim – Ju duhet të atribuoni punën në mënyrën e përcaktuar nga autori ose licensëdhënësit (por jo në çdo mënyrë që sugjeron që ata të miratojnë ju ose përdorimin tuaj të punës)
  • ndarë njësoj – Nëse ndryshoni, transformoni ose ndërtoni mbi këtë punë, ju mund të rishpërndani punën që rezulton vetëm nën të njëjtën licensë ose nën një licensë të ngjashme me të.

Historiku skedës

Shtypni mbi një datë/kohë për ta parë skedën siç ishte atëherë.

Data/KohaThumbnailPërmasatPërdoruesiKoment
e tanishme21 maj 2005 18:59Thumbnail për versionin duke filluar nga 21 maj 2005 18:591.249 × 1.299 (540 KB)Aoineko{{French}} Antiquité égyptienne du musée du Louvre. Source: Guillaume Blanchard, July 2004, Fujifilm S6900 {{GFDL}}{{cc-by-sa-2.0}} Category:Egyptian antiquities in the LouvreCategory:Statues of Egypt[[Category:Pha

Këto faqe lidhen tek kjo skedë:

Përdorimi global i skedës

Wiki-t e tjerë në vijim e përdorin këtë skedë:

Shikoni më shumë përdorim global të kësaj skede.

Metadata