Skeda:Israel location map.svg

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dokument origjinal(skedë SVG, fillimisht 614 × 1.141 pixel, madhësia e skedës: 176 KB)

Commons-logo.svg Kjo skedë është prej Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projekte të tjera. Përshkrimi në këtë skedë në këtë faqe nuk është treguar më poshtë. Shko tek faqja përshkruese në Commons Shko tek faqja përshkruese në Commons

Ambox globe content.svg
The boundaries on this map show the de facto situation and do not imply any endorsement or acceptance.

Përmbledhje

Përshkrimi
English: Location map of Israel, the Palestinian territories with the occupied West Bank in light grey and the Gaza Strip in dark grey, and the occupied, annexed Golan Heights in yellow.
English (en):
   The 1949 armistice line, aka the "Green Line" or "pre-67 borders"
   Borders of the Israeli-annexed East Jerusalem and Golan Heights
   Non-Israeli borders
Location map of Israel. De facto situation.

Equirectangular projection, N/S stretching 115%. Geographic limits of the map:

 • N: 33.5° N
 • S: 29.3° N
 • W: 33.7° E
 • E: 36.3° E
Deutsch: Positionskarte von Israel. De-facto-Situation.

Quadratische Plattkarte, N-S-Streckung 115 %. Geographische Begrenzung der Karte:

 • N: 33.5° N
 • S: 29.3° N
 • W: 33.7° O
 • O: 36.3° O
Data
Burimi own work, using
 • United States National Imagery and Mapping Agency data
 • World Data Base II data
Autori NordNordWest
Versione tjera

Derivative works of this file:

Kartenwerkstatt
This map has been made or improved in the German Kartenwerkstatt (Map Lab). You can propose maps to improve as well.

Licencimi:

Unë, krijuesi i kësaj pune, e publikoj këtu në bazë të licensës në vijim:
GNU head Ju jepet leja për ta kopjuar, shpërndarë dhe/ose ndryshuar këtë dokument sipas kushteve të Licencës GNU për Dokumentim të Lirë, versioni 1.2 ose çdo version të mëpasshëm të publikuar nga Fondacioni Free Software; pa Seksione të Pandryshueshme, pa Tekste Kapakësh të Përparmë, dhe pa Tekste Kapakësh të Pasmë, të dhëna. Një kopje e kësaj license është përfshirë në seksionin e titulluar GNU Free Documentation License.
w:sq:Creative Commons

atributim ndarë njësoj

Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Ju jeni i/e lirë:
 • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
 • to remix – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
 • atributim – Ju duhet të atribuoni punën në mënyrën e përcaktuar nga autori ose licensëdhënësit (por jo në çdo mënyrë që sugjeron që ata të miratojnë ju ose përdorimin tuaj të punës)
 • ndarë njësoj – Nëse ndryshoni, transformoni ose ndërtoni mbi këtë punë, ju mund të rishpërndani punën që rezulton vetëm nën të njëjtën licensë ose nën një licensë të ngjashme me të.

Ju mund të zgjidhni licensën e zgjedhjes suaj.

Historiku skedës

Shtypni mbi një datë/kohë për ta parë skedën siç ishte atëherë.

(më të rinj | më të vjetër) Shikoni (10 më të reja) () (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500).
Data/KohaThumbnailPërmasatPërdoruesiKoment
e tanishme16 qershor 2018 16:41Thumbnail për versionin duke filluar nga 16 qershor 2018 16:41614 × 1.141 (176 KB)JdxReverted to version as of 09:34, 16 June 2018 (UTC)
16 qershor 2018 16:05Thumbnail për versionin duke filluar nga 16 qershor 2018 16:05614 × 1.141 (118 KB)BeebbeebeReverted to version as of 00:41, 16 June 2018 (UTC) don't revert without motivating why your version is better
16 qershor 2018 11:34Thumbnail për versionin duke filluar nga 16 qershor 2018 11:34614 × 1.141 (176 KB)NordNordWestReverted to version as of 20:16, 14 May 2018 (UTC); please write your hundred articles and respect Commons:Overwriting existing files
16 qershor 2018 02:41Thumbnail për versionin duke filluar nga 16 qershor 2018 02:41614 × 1.141 (118 KB)BeebbeebeReverted to version as of 19:25, 14 May 2018 (UTC) The current map is simply incorrect. And I don't want to upload a new one, I'll have to edit more than a hundred wiki-articles.
14 maj 2018 22:16Thumbnail për versionin duke filluar nga 14 maj 2018 22:16614 × 1.141 (176 KB)NordNordWestCommons:Overwriting existing files#Controversial or contested changes even has to be respected by User:Eric's son
14 maj 2018 21:25Thumbnail për versionin duke filluar nga 14 maj 2018 21:25614 × 1.141 (118 KB)Eric's sonReverted to version as of 18:50, 10 March 2018 (UTC)
14 maj 2018 05:54Thumbnail për versionin duke filluar nga 14 maj 2018 05:54614 × 1.141 (176 KB)NableezyReverted to version as of 23:24, 5 March 2018 (UTC) yes you can, this map shows the occupied territories as separate make another if you want
10 mars 2018 20:50Thumbnail për versionin duke filluar nga 10 mars 2018 20:50614 × 1.141 (118 KB)Eric's sonAgain, you cant compare gaza to golan. Reverted to version as of 00:44, 20 January 2018 (UTC)
6 mars 2018 01:24Thumbnail për versionin duke filluar nga 6 mars 2018 01:24614 × 1.141 (176 KB)NableezyReverted to version as of 21:07, 14 April 2014 (UTC) restore convention of black lines for international borders and dashed lines for disputed boundaries
20 janar 2018 02:44Thumbnail për versionin duke filluar nga 20 janar 2018 02:44614 × 1.141 (118 KB)Eric's sonFixing small details in the green line
(më të rinj | më të vjetër) Shikoni (10 më të reja) () (10 | 20 | 50 | 100 | 250 | 500).

Këto faqe lidhen tek kjo skedë:

Përdorimi global i skedës

Metadata