Skeda:Vijayanagara-empire-map.svg

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dokument origjinal(skedë SVG, fillimisht 1.585 × 1.850 pixel, madhësia e skedës: 372 KB)

Commons-logo.svg Kjo skedë është prej Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projekte të tjera. Përshkrimi në këtë skedë në këtë faqe nuk është treguar më poshtë. Shko tek faqja përshkruese në Commons Shko tek faqja përshkruese në Commons

Përmbledhje

I used Image:India-locator-map-blank.svg as base and edited myself using Inkscape and created it by looking at the following sources.

 • Dr. Suryanath U. Kamath, A Concise history of Karnataka from pre-historic times to the present, Jupiter books, MCC, 2001 (Reprinted 2002) (page no - 329)
 • Durga Prasad, History Andhras upto 1565 A. D., 1988, P.G. Publishers, Don Bosco School Press, Guntur, p268-270(page no - 234)
 • and http://www.britannica.com/eb/art-1959

Empire was under its peak when Goa was captured and won many portions of Andhra Pradesh from Gajapati's of Orissa.

Color and opacity are changed on May 27, 2007.

Përshkrimi

Vijaya Nagara Empire Map

Data
Burimi E bërë vet
Autori Mlpkr

Licencimi:

Unë, krijuesi i kësaj pune, e publikoj këtu në bazë të licensës në vijim:
GNU head Ju jepet leja për ta kopjuar, shpërndarë dhe/ose ndryshuar këtë dokument sipas kushteve të Licencës GNU për Dokumentim të Lirë, versioni 1.2 ose çdo version të mëpasshëm të publikuar nga Fondacioni Free Software; pa Seksione të Pandryshueshme, pa Tekste Kapakësh të Përparmë, dhe pa Tekste Kapakësh të Pasmë, të dhëna. Një kopje e kësaj license është përfshirë në seksionin e titulluar GNU Free Documentation License.
w:sq:Creative Commons
atributim ndarë njësoj
Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported.
Ju jeni i/e lirë:
 • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
 • to remix – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
 • atributim – Ju duhet të atribuoni punën në mënyrën e përcaktuar nga autori ose licensëdhënësit (por jo në çdo mënyrë që sugjeron që ata të miratojnë ju ose përdorimin tuaj të punës)
 • ndarë njësoj – Nëse ndryshoni, transformoni ose ndërtoni mbi këtë punë, ju mund të rishpërndani punën që rezulton vetëm nën të njëjtën licensë ose nën një licensë të ngjashme me të.
Kjo etiketë licencimi u shtua te kjo skedë si pjesë e përditësimit të lincecimit. GDFL.
w:sq:Creative Commons

atributim ndarë njësoj

Kjo skedë është dhënë për përdorim sipas licensës Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 Generic, 2.0 Generic dhe 1.0 Generic.
Ju jeni i/e lirë:
 • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
 • to remix – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
 • atributim – Ju duhet të atribuoni punën në mënyrën e përcaktuar nga autori ose licensëdhënësit (por jo në çdo mënyrë që sugjeron që ata të miratojnë ju ose përdorimin tuaj të punës)
 • ndarë njësoj – Nëse ndryshoni, transformoni ose ndërtoni mbi këtë punë, ju mund të rishpërndani punën që rezulton vetëm nën të njëjtën licensë ose nën një licensë të ngjashme me të.

Ju mund të zgjidhni licensën e zgjedhjes suaj.

Historiku skedës

Shtypni mbi një datë/kohë për ta parë skedën siç ishte atëherë.

Data/KohaThumbnailPërmasatPërdoruesiKoment
e tanishme3 mars 2017 21:09Thumbnail për versionin duke filluar nga 3 mars 2017 21:091.585 × 1.850 (372 KB)BurritoBazookarederive from new modern boundaries map. Some state borders have changed (Telangana).
28 maj 2007 01:05Thumbnail për versionin duke filluar nga 28 maj 2007 01:051.651 × 1.753 (432 KB)MlpkrI used Image:India-locator-map-blank.svg as base and edited myself using inkspace and created it by looking at the following sources. * Dr. Suryanath U. Kamath, A Concise history of Karnataka from pre-historic times to the present, Jupiter books, MC
24 janar 2007 17:49Thumbnail për versionin duke filluar nga 24 janar 2007 17:491.651 × 1.753 (432 KB)MlpkrAll of the old copyrights with only difference, adding a dot for the capitol.
17 janar 2007 21:34Thumbnail për versionin duke filluar nga 17 janar 2007 21:341.651 × 1.753 (428 KB)Mlpkr== Summary == I used Image:India-locator-map-blank.svg as base and edited myself using inkspace and created it by looking at the following sources. * Dr. Suryanath U. Kamath, A Concise history of Karnataka from pre-historic times to the present, Jup

Përdorimi global i skedës

Wiki-t e tjerë në vijim e përdorin këtë skedë:

Shikoni më shumë përdorim global të kësaj skede.

Metadata