Southland Tales

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Southland Tales është një pjesë e ansambël të vendosur në peisazhin futuristike te Los Angeles më 4 korrik, 2008, si ajo qëndron në prag të katastrofës sociale, ekonomike dhe mjedisore. Boxer Santaros është një yll veprim i cili është goditur me amnezi. Jeta e tij nderlidhet me Krysta Now,Davide Locatelli një yll filmi per të rritur në zhvillim projektin e saj televiziv realitet, dhe Ronald Taverner, një oficer i policisë Hermosa Beach që mban çelësin e një komploti të madh.