Përshtatja e filtrit të abuzimit

Mirë se vini në ballinën kryesore të Filter shpërdoruesit. Filter shpërdoruesi është një mekanizëm i automatizuar sofverik Për të aplikuar deduktimin automatik të të gjitha veprimeve. Kjo ballinë tregon një listë të filtrave të përcaktuara, dhe i lejon ata të modifikohen.

Prej 74 veprimeve të fundit, 0 (0%) kanë mbërritur në kufirin e kushteve prej 1.000, dhe 5 (6,76%) kanë përputhje me të paktën një nga filtrat aktualisht aktivë.

Të gjithë filtrat

Mundësitë e kërkimitZgjeroNgushto
Filtër ID-ja Përshkrimi publik Pasojat Statusi Ndryshimet e fundit Dukshmëria
2 Figura emotive Ndalo I Aktivizuar 3 maj 2020 17:11 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Publik
6 Faqe e re shumë e shkurtër Ndalo I Aktivizuar 7 qershor 2020 15:23 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Publik
7 Zbrazje faqesh Ndalo I Aktivizuar 11 tetor 2020 11:24 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Publik
8 Heqja e stampës së grisjes Ndalo I Aktivizuar 3 maj 2020 17:27 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Publik
9 Simbole përsëritëse Ndalo I Aktivizuar 8 qershor 2020 15:55 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Publik
10 Bërtitje Ndalo I Aktivizuar 3 maj 2020 17:28 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Publik
11 Fjalë fyese Ndalo I Aktivizuar 5 shtator 2022 09:34 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Privat
12 Ndryshim i faqeve personale të përdoruesve të tjerë Ndalo I Aktivizuar 7 mars 2021 01:48 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Publik
14 Përmbledhje redaktimi me fjalë fyese Ndalo I Aktivizuar 5 shtator 2022 09:35 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Privat
15 Heqje të mëdha përmbajtje Ndalo I Aktivizuar 4 maj 2020 19:25 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Publik
16 Shprehje fyese Ndalo I Aktivizuar 30 mars 2022 15:23 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Privat
17 Përmbledhje redaktimi me shprehje fyese Ndalo I Aktivizuar 30 mars 2022 15:22 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Privat
19 Ndihmësi i Artikujve Shënjo I Aktivizuar 13 korrik 2022 01:23 nga Klein Muçi (diskuto | kontribute) Publik