Përcjellime të prishura

Jump to navigation Jump to search

Informacioni i mëposhtëm është një kopje e rifreskuar më 19 prill 2021 20:45.

Përcjellimet që vijojnë lidhen tek një artikull që s'ekziston.

Showing below up to 50 results in range #1 to #50.

Shikoni (50 më para) (50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

 1. Përdoruesi:Anna Doçi ((redakto)) → ,lkkjiefrj
 2. Wikipedia:Besnik Sulaj" ((redakto)) → .Besnik Sulaj
 3. Wikipedia:Artikuj për shqyrtim/Besnik Sulaj ((redakto)) → .Besnik Sulaj
 4. Wikipedia:Besnik Sulaji ((redakto)) → .Besnik Sulaj
 5. Wikipedia:Besnik Sulaj ((redakto)) → .Besnik Sulaj
 6. Wikipedia:Besnik Sulaj' ((redakto)) → .Besnik Sulaj
 7. Wikipedia:Besnik ((redakto)) → .Besnik Sulaj
 8. Besnik Sulaj' ((redakto)) → .Besnik Sulaj
 9. 16 dhjetor ((redakto)) → 16 Dhjetor
 10. Përdoruesi:AnxFab/Acromax Media GmbH ((redakto)) → Acromax Media GmbH
 11. Përdoruesi:Ani Troka ((redakto)) → Ani Troka
 12. Përdoruesi:Arberhoxhaa/Arxhend Hoxha ((redakto)) → Arxhend Hoxha
 13. Wikipedia:Artikuj për shqyrtim/Kastriot Aliu ((redakto)) → Draft:Kastriot Aliu
 14. Toleranca ((redakto)) → Durueshmëria
 15. Përdoruesi:Shqiperia e bashkuar ((redakto)) → Emri i faqes së destinuar
 16. Erik halilaj ((redakto)) → Erik Halilaj
 17. Përdoruesi:Enisrexha/Livadhi personal ((redakto)) → HINOKITIOLI
 18. ** ((redakto)) → Hazis VARDAR
 19. Ishim me mire atehere kur ishim keq ((redakto)) → Ishim me mire atehere kur ishim keq//
 20. Fatmir Zimberi ((redakto)) → Ishim me mire atehere kur ishim keq//
 21. Hola mola ((redakto)) → Ishim me mire atehere kur ishim keq//
 22. Ishim me mire ateher kur ishim keq ((redakto)) → Ishim me mire atehere kur ishim keq//
 23. Kapiteni Benjamin Church ((redakto)) → Kapiteni Benjamin Çërç
 24. Urtikaria ((redakto)) → Kukunjëza
 25. Përdoruesi diskutim:Lajmshqip ((redakto)) → Lajm-shqip
 26. Përdoruesi:LUAN MUCA TV ((redakto)) → Luan Muca
 27. Lunxhërisë ((redakto)) → Lunxhëria
 28. Përdoruesi:Misteriozi/Nas ((redakto)) → Nasir Jones - Nas
 29. Pasojat e ngrohja globale në Shqipëri ((redakto)) → Pasojat e ngrohjes globale në Shqipëri
 30. Përdoruesi:CodeOn/Petrit Burimi ((redakto)) → Petrit Burimi
 31. Përdoruesi:Bsshpk ((redakto)) → Petro Kumi
 32. Përdoruesi:Balkan Sport 15 ((redakto)) → Petro Kumi
 33. Përdoruesi:Petro Kumi ((redakto)) → Petro Kumi
 34. Wikipedia:Artikuj për shqyrtim/ONIMA ((redakto)) → Proper Pizza
 35. Silvana Beqaj (Progri) ((redakto)) → Silvana Beqaj
 36. Wikipedia:WikiProjekti Studenti&Wikipedia/Gatime tradicionale te vendit ((redakto)) → Speca të mbushur
 37. TLAS ((redakto)) → TLAS - Shërbimi ligjor falas Tiranë
 38. Përdoruesi:Sopherich/theonlyeli ((redakto)) → Theonlyeli
 39. Wikipedia:Theonlyeli ((redakto)) → Theonlyeli
 40. Kategoria:Vrasës amerikan ((redakto)) → Vrasës amerikanë
 41. Përdoruesi diskutim:Andi Ballshi Studenti NN ((redakto)) → Zanafilla e masonerisë
 42. Përdoruesi:MURATORËT (MASONËT) ISHIN NDRYSHE ((redakto)) → Zanafilla e masonerisë
 43. Diskutim:Amadeo Avogadro ((redakto)) → Diskutim:Amedeo Avogadro
 44. Diskutim:Antibiotikët dhe fitoncidet ((redakto)) → Diskutim:Antibiotikët dhe Fitoncidet
 45. Diskutim:Gadishulli Ballkanik ((redakto)) → Diskutim:Ballkani
 46. Diskutim:Gadishulli Ballkanik ( Ilirik) ((redakto)) → Diskutim:Ballkani
 47. Diskutim:Ban Ki-moon ((redakto)) → Diskutim:Ban Ki-Moon
 48. Diskutim:Capital - t ((redakto)) → Diskutim:Capital T
 49. Përdoruesi:Dafina sylaj ((redakto)) → Diskutim:Darvini dhe teoria e tij
 50. Përdoruesi:Elisabardhi/Livadhi ((redakto)) → Diskutim:Elisabardhi

Shikoni (50 më para) (50 më pas) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).