Kontributet e përdoruesit

Jump to navigation Jump to search
Kërko tek kontributetZgjeroNgushto
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

 • 26 mars 2018 21:04 ndrysh versione −5.512 Lazër RadiKy është varianti i duhur, ngase nuk është Wikipedia vendderdhje furçash familjare dhe për hatakët / nekrofilët / perversët / të burgosurit politikë / masturbatorët kronikë / të dështuarit e rrudhosur e të kallosur me pallë në dorë pas kompjuterit, që nuk dinë se si kopsitet një biografi. Shkurt, qartë, objektivisht dhe me pak fjalë sa lipsen për askushër birucash e kampesh internimi, të cilët as i njeh kush jashtë pjellave të sëmura që kanë lënë pas, dhe aq më pak as kujtohen për gjëkafshë në dobi të shoqërisë. Vitorja e Jozefi të na ndjejnë për realitetin e hidhët. Zoti ju ruajt! Etiketat: Përpunim pamor Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
 • 26 mars 2018 00:42 ndrysh versione +1.357 Misto TreskaMbrojtje e tekstit nga vandalët. Varianti i shqyrtuar dhe i lënë në fuqi prej administratorëve përkatës. Etiketa: Përpunim pamor
 • 26 mars 2018 00:30 ndrysh versione +1.357 Misto TreskaMbrojtje e tekstit nga vandalët. Varianti i shqyrtuar dhe i lënë në fuqi prej administratorëve përkatës. Etiketa: Përpunim pamor
 • 26 mars 2018 00:10 ndrysh versione +1.357 Misto TreskaMbrojtje e tekstit nga vandalët. Varianti i shqyrtuar dhe i lënë në fuqi prej administratorëve përkatës. Etiketa: Përpunim pamor
 • 26 mars 2018 00:02 ndrysh versione +1.357 Misto TreskaMbrojtje e tekstit nga vandalët. Varianti i shqyrtuar dhe i lënë në fuqi prej administratorëve përkatës. Etiketa: Përpunim pamor
 • 25 mars 2018 23:59 ndrysh versione +1.357 Misto TreskaMbrojtje e tekstit nga vandalët. Varianti i shqyrtuar dhe i lënë në fuqi prej administratorëve përkatës. Etiketa: Përpunim pamor
 • 25 mars 2018 23:50 ndrysh versione +1.357 Misto TreskaMbrojtje e tekstit nga vandalët. Varianti i shqyrtuar dhe i lënë në fuqi prej administratorëve përkatës. Etiketa: Përpunim pamor
 • 25 mars 2018 23:40 ndrysh versione +1.357 Misto TreskaMbrojtje e tekstit nga vandalët. Varianti i shqyrtuar dhe i lënë në fuqi prej administratorëve përkatës. Etiketa: Përpunim pamor
 • 25 mars 2018 23:23 ndrysh versione +1.357 Misto TreskaMbrojtje e tekstit nga vandalët. Varianti i shqyrtuar dhe i lënë në fuqi prej administratorëve përkatës. Etiketa: Përpunim pamor
 • 25 mars 2018 23:10 ndrysh versione +1.357 Misto TreskaMbrojtje e tekstit nga vandalët. Varianti i shqyrtuar dhe i lënë në fuqi prej administratorëve përkatës. Etiketa: Përpunim pamor
 • 25 mars 2018 22:56 ndrysh versione +1.357 Misto TreskaMbrojtje e tekstit nga vandalët. Varianti i shqyrtuar dhe i lënë në fuqi prej administratorëve përkatës. Etiketa: Përpunim pamor
 • 25 mars 2018 22:34 ndrysh versione +1.357 Misto TreskaMbrojtje nga vandalët nekrofilë që masturbojnë mbi varre në mes të natës, mjeranët e margjinalizuar nga shoqëria, dështakët e pajetë, malësorët e paburra të mbushur me urrejtje e të fshehur pas anonimatit. Mirëpritet ballafaqimi në çdo vend a orë, edhe pse lepujt kurrë s'kanë për ta gjetur kurajën. Etiketa: Përpunim pamor
 • 25 mars 2018 22:16 ndrysh versione +1.319 Misto TreskaMbrojtje nga vandalët nekrofilë që masturbojnë mbi varre në mes të natës, mjeranët e margjinalizuar nga shoqëria, dështakët e pajetë, malësorët e paburra të mbushur me urrejtje e të fshehur pas anonimatit. Mirëpritet ballafaqimi në çdo vend a orë, edhe pse lepujt kurrë s'kanë për ta gjetur kurajën. Etiketa: Përpunim pamor
 • 25 mars 2018 18:58 ndrysh versione +1.362 Misto TreskaMbrojtje nga vandalët nekrofilë që masturbojnë mbi varre në mes të natës, mjeranët e margjinalizuar nga shoqëria, dështakët e pajetë, malësorët e paburra të mbushur me urrejtje e të fshehur pas anonimatit. Mirëpritet ballafaqimi në çdo vend a orë, edhe pse lepujt kurrë s'kanë për ta gjetur kurajën. Etiketa: Përpunim pamor
 • 25 mars 2018 13:46 ndrysh versione +2.149 Misto TreskaLolits i vockël, hiq dorë e mjaft u derdhe mbi varre si lugat në mes të natës! Se qurravitesh pastaj kur demaskohesh publikisht nëpër media. Bëhu një herë burrë e gjej kurajon të përballesh. Pse ke frikë dhe fshihesh aty pas celularit që shtrëngon në duart tërë kallo masturbonjëse? Etiketa: Përpunim pamor
 • 25 mars 2018 13:33 ndrysh versione +2.464 Misto TreskaNdihmë administratorëve përballë vandalizmave Etiketa: Përpunim pamor
 • 25 mars 2018 13:13 ndrysh versione +2.437 Misto TreskaLutem administratorëve të marrin masa ndaj këtij vandali anonim që fshin faktet dhe të dhënat historike, duke përdhosur figurën e një njeriu të nderuar, ndarë nga jeta 25 vjet më parë. Të të vijë turp për fjalorin dhe fyerjet që përdor. Është një jetë e tërë me kontribute që asnjë mi kanalesh si ty nuk mund t’i mohojë, duke u kapur në mënyrë tendencioze me gjyqet politike të kohës së komunizmit. Nuk po fshin kush të dhënat, ama s’të mbetet ty të gjykosh o anonim i tredhur dhe të japësh verdikte mbi faqen publike të një njeriu që as e njeh dhe as të lidh gjë. Shko argëtohu e derdh perversitetet e tua prej nekrofili mbi ndonjë varr, se qenke përbindësh i pajetë përderisa s’gjen tjetër gjë më të kobshme për të zënë kohën tënde në orën 4 të mëngjesit dhe në mes të një dite të diel. Unë ta përsëris: Kam emër, fytyrë e adresë në mes të Tiranës, dil & eja sqaroji burrërisht urrejtjet e tua. Nuk e lë në duart e tua të pista këtë faqe,vijo fshihu e derdhu mbi varre me pallën e tastierës në dorë Etiketa: Përpunim pamor
 • 25 mars 2018 11:47 ndrysh versione +2.808 Misto TreskaGjithaq as vend i derdhjes së urrejtjeve të vockla të anonimëve të pafytyrë, që masturbojnë e arrijnë kënaqësi perverse nekrofilike duke njollosur e përçudnuar kujtimin e njerëzve të shquar. Meqë po e kalon në personale, unë kam emër, fytyrë e adresë në mes të Tiranës: eja shfaqu dhe je i mirëpritur për çdo sqarim, o trim me pallë në dorë prapa ekranit! Etiketa: Përpunim pamor