Uploads by Namik

Jump to navigation Jump to search

Kjo faqe e veçantë tregon tërë skedat e ngarkuara.

Lista e figurave
Data Emri Parapamje Madhësia (bytes) Përshkrimi
15 nëntor 2011 20:41 Rosela roma 1.jpg (skeda) 63 KB {{Informacion |Përshkrimi = Rosela Gjylbegu gjatë një sesioni fotografimi në Romë |Burimi = |Autori = |Data = |Leja = |Versione tjera = |Shënimë = }}
14 mars 2008 23:10 Drejtshkrimi, §37.jpg (skeda) 875 KB Pjesë nga libri "Drejtshkrimi i gjuhës shqipe" (botuar nga "Instituti Albanologjik i Prishtinës" në Prishtinë në vitin 1974), faqet 104 dhe 105, ku paraqitet një pjesë e rregullës §36 dhe rregulla §37. Në fokus është kjo e dyta, e cila sanks