Të gjithë regjistrat

Jump to navigation Jump to search

Kjo faqe tregon një pamje të përmbledhur të regjistrave të ngarkimeve, grisjeve, mbrojtjeve, bllokimeve, dhe të veprimeve administrative. Mundeni të kufizoni informactionin sipas tipit të regjistrit, emrit të përdoruesit, si dhe faqes në çështje.

Regjistrat
  • 17 tetor 2019 14:37 148.251.233.216 diskutocreated faqe Janulla Rrapi (Faqe e re: '''Janulla Rrapi''' (1944) është autore shqiptare. U bë e njohur më 2006 kur akuzoi shkrimtarin Ismail Kadare se e kishte persekutuar gjatë kohës së komunizmit. Ish-gjykatësja...)
  • 10 tetor 2019 14:43 148.251.233.216 diskutocreated faqe Peter Handke (Faqe e re: '''Peter Handke''' është shkrimtar austriak. Ka qenë admirues i politikanit serb Sllobodan Millosheviq dhe nacionalizmit ekstrem serb gjatë luftërave në Bosnje dhe në Kosovë n...)