Të gjithë regjistrat

Jump to navigation Jump to search

Kjo faqe tregon një pamje të përmbledhur të regjistrave të ngarkimeve, grisjeve, mbrojtjeve, bllokimeve, dhe të veprimeve administrative. Mundeni të kufizoni informactionin sipas tipit të regjistrit, emrit të përdoruesit, si dhe faqes në çështje.

Regjistrat
  • 6 dhjetor 2019 17:57 Orgito Leka diskuto kontributecreated faqe Acidet dhe Bazat (Faqe e re: == Acidet e përditshme == Limonën, qitrot dhe uthulla kanë shije të thartë. Pse? Ato të gjitha përmbajnë '''acide'''. Acidet janë thelbësore për jetën. Acidi klorhidrik n...)
  • 27 prill 2019 11:17 Llogaria e përdoruesit Orgito Leka diskuto kontribute u krijua.