Ndryshimi mes inspektimeve të "Inteligjenca"

Jump to navigation Jump to search
271 bytes added ,  8 vjet më parë
 
==Intelligjenca shoqërore==
 
Intelligjenca sociale përbën aftësinë e krijimit të marrëdhënieve në mënyrë të vlefshme dhe të ftytshme shoqërisht të pranueshme. Përkufizimi i parë i konceptit i përket viteve [[1922]] falë studimeve të psikologut amerikan [[Edward Lee Thorndike]].
 
== Kryeradhe ==
==Mençuria shtazore==

Menyja e navigimit