Jump to content

Rrjeti Kompjuterik: Dallime mes rishikimesh

v
U kthyen ndryshimet e 41.142.137.225 (diskutimet) në versionin e fundit nga Shlatifi.
[redaktim i pashqyrtuar][redaktim i pashqyrtuar]
qcvfgbhnrer, n*
v U kthyen ndryshimet e 41.142.137.225 (diskutimet) në versionin e fundit nga Shlatifi.
Rreshti 1:
{{pp}}
'''Rrjet kompjuterik''' është pjespok;nnpjesë e inxhinierisë që ka të bëjë me komunikimin midis sistemeve kompjuterike apo pajisjeve.
 
Një rrjet komjuterik është një grup kompjuterash apo pajisjesh kompjuterike të lidhur me njëri tjetrin dhe të aftë
për të shkëmbyer të dhëna (Data). Kemi tre tipe rrjetash, Internet, Intranet dhe Ekstranet (Extranet).
Line 22 ⟶ 21:
== Referencat ==
{{ref}}
qsdty ujhbnvgf
452
 
[[Kategoria:Informatikë]]