Ndryshimi mes inspektimeve të "Inteligjenca"

Jump to navigation Jump to search
39 bytes added ,  8 vjet më parë
 
== Përkufizimi i inteligjencës==
[[Skeda:Excel IQ EwB Chart.jpg|thumb]]
 
Megjithëse cdokush duket se ka ka një ide për intelligjencën, jo të gjitha përkufizimet janë të njëjta. Disa herë perdoret një përkufizim rrethor i intelligjencës sipas së cilës inteligjenca është ajo që matet me tekstet e inteligjencës dhe testet e inteligjencës masin inteligjencën. Megjithatë ky perkufizim nuk i shpreh karakteristikat e inteligjencës.

Menyja e navigimit