Ndryshimi mes inspektimeve të "Sezoni 1952 në Formula Një"

Jump to navigation Jump to search
 
== Përmbledhje==
Pikët në gara iu dhan 5 mbaruesve të garave edhe atë:8, 6, 4, 3, dhe 2, kurse 1 iu dha pilotit për xhiro më të shpejtë. OnlyVetem thekatë bestnga fourtetë ofrezultatete eight scores countedmira towardsu thellogaritën world championshipkëtë sezon. Në vitin 1952, tëgjitha garat kampionale u zhvilluan sipas rregullave të [[Formula 2]].
 
==Season review==

Menyja e navigimit